Postcards from London
2018

Let op import versie , heeft geen Nederlandse ondertiteling.

De mooie maar naïeve Jim (Britse rijzende ster Harris Dickinson) is op een trein naar Londen gestapt op zoek naar roem, fortuin en meer culturele stimulans dan Essex kon bieden. Hij merkt dat hij werkloos en zonder geld een kartonnen doos huurt van een dakloze man.

Met pech, maar nog steeds glimlachend, trekt Jim de aandacht van The Raconteurs, een unieke groep eersteklas mannelijke escorts die gespecialiseerd zijn in culturele, post-coïtale gesprekken. Jim heeft de looks, hij heeft de charme, maar om zijn ware potentieel te bereiken met eersteklas klanten, moeten de Raconteurs hem absoluut alles over kunst leren. Er is maar één probleem; wanneer Jim een ​​meesterwerk ziet - een echt meesterwerk - wordt hij overweldigd, wordt hij één met de kunst, valt hij flauw.

Jim verovert onverschrokken de met neon doordrenkte straten van Soho en bereikt de ultieme objectivering en wordt een muze. Ondertussen ontdekt Paul, een mysterieuze figuur uit het verleden van de Raconteurs, het potentieel van Jims kunstkwaal. Jims vermogen om onmiddellijk echte kunst van nep te onderscheiden, is een kostbaar goed dat erop wacht om te worden uitgebuit.

Postcards from London
Steve McLean
homo
drama, erotiek