Sexual Dependency
2003

5 tieners die leven op verschillende plekken in de wereld, waaronder Bolivia en de Verenigde Staten, proberen ieder op hun eigen manier hun sexuele gevoelens te ontdekken en te onwikkelen. Wat hebben een meisje uit een arm Boliviaans gezin en een jonge aantrakkelijke student, die reist van Los Angeles naar New York om daar te gaan studeren, met elkaar te maken?
Zo lopen verhaallijnen van de 5 verschillende tieners schijnbaar langs elkaar heen, maar toch lijken hun ontdekkingen en verlangens vaak universeel. Alle 5 komen ze in aanraking met onderwerpen zoals maagdelijkheid, seksueel geweld, aantrekkingskracht en alle andere facetten die sexualiteit zo boeiend en gelijk soms ook zo afstotelijk heeft gemaakt.

Sexual Dependency verteld het verhaal van ieder van deze 5 tieners waarbij al snel duidelijk wordt dat al deze verhalen met elkaar lijken te zijn verbonden hoewel de hoofdrol spelers duizenden kilometers uit elkaar wonen. Want gaandeweg lijken ze slachtoffer te zijn geworden van hun eigen seksuele gevoelens.

Engelse taal met Nederlandse ondertitels

Sexual Dependency
Rodrigo Bellott
homo, lesbisch
sexuele variaties