Noordzee, Texas
2011

Pim is een jongen die bij zijn alleenstaande moeder Yvette Bulteel woont aan de Belgische kust. Yvette treedt 's avonds op als accordeonspeelster Yvette Mimosa. Omdat Yvette geen auto heeft, wordt ze vervoerd door haar "manager" Etienne. Yvette heeft een leegstaande kamer die bijna het ganse jaar te huur staat. Slechts enkele dagen per jaar wordt deze effectief verhuurd aan kermisreiziger Zoltan.

Yvette bekommert zich niet om het huishouden. Haar leven met sigaretten, alcohol, ongezond eten en cafébezoeken is voor haar belangrijker dan de opvoeding van haar zoon. Vandaar dat Pim regelmatig bij Marcella en haar kinderen Gino en Sabrina zit, die even verder wonen. Al sinds jonge leeftijd wordt Pim vernederd en bespot waardoor hij zich is gaan opsluiten in zijn eigen droomwereld over een beter leven als een prinses of schoonheidskoningin. Verder is hij weinig spraakzaam en maakt hij mooie potloodtekeningen.

Wanneer Pim 15 jaar is, wordt hij verliefd op de 18-jarige Gino. Gino lijkt ook interesse in Pim te hebben en samen hebben ze enkele keren seksuele betrekkingen. Gino wil dit absoluut geheim houden en zegt Pim dat hij niemand mag informeren. Sabrina wordt ook verliefd op Pim en tracht hem voor haar te winnen, wat voor een onduidelijke reden niet lukt.

Op een dag blijkt Gino plots een vriendin te hebben: Françoise. Sindsdien zit Gino steeds bij haar en gaat zelfs inwonen. Wanneer Pim hem hierover aanspreekt, zegt Gino dat ze destijds enkel en alleen spelletjes speelden.

Sabrina begint te vermoeden dat Pim mogelijk verliefd is op Gino. Met een list gaat ze naar Yvette en zegt dat ze de leegstaande kamer wil bekijken omdat Françoise mogelijk geïnteresseerd is. In werkelijkheid doorzoekt ze de kamer van Pim waar ze een erotische pentekening vindt van Gino en Pim. Dit bevestigt haar vermoedens.

Noordzee, Texas
Bavo Defurme
homo
drama